“Uw Honda adres sinds1976”

auto-garageOp onze website willen wij ons graag aan u voorstellen. Naast de historie van ons bedrijf vindt u tevens informatie over nieuwe Honda modellen, Used cars, Service en openingstijden en routebeschrijvingen.

Hoge CSI Score

De goede zorg voor de Honda automobielen en klantbehandeling hebben AutoMaarschalk al diverse malen een hoge score in de zogenaamde csi rapportage’s (Customer Satisfaction Index) gegeven.

Wij hopen dat dit bezoek aan onze website aanleiding geeft binnenkort ons bedrijf te bezoeken. Wij zijn gevestigd in Velserbroek.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot spoedig ziens in onze vestiging.

Ad en Cock Maarschalk en medewerkers.

Historie van Auto Maarschalk B.V.

auto-maarschalk-toen-1www (wie wanneer waar) automaarschalk.nl

Auto Maarschalk vond haar oorsprong in Santpoort Noord in 1907.

Een reparatie inrichting zoals dat vroeger werd genoemd groeide generatie na generatie. Momenteel wordt de directie gevoerd door de derde generatie.

Start Honda

auto-maarschalk-toen-4In de jaren 60 / 70 vertegenwoordigde Maarschalk het merk BMW. In september 1976 werd gestart met het merk Honda, dit nog steeds op de lokatie waar het autobedrijf haar oorsprong vond.

In 1999 werd het huidige uiterst moderne pand in Velserbroek betrokken. Centraal gelegen aan de snelweg en buiten de stad zodat parkeerproblemen onbekend zijn. Auto Maarschalk BV is vanuit Castricum tot en met Lisse, buiten de spitstijden binnen 20 minuten te bereiken.